Renovatie in de Kop van Overijssel en regio Zwolle

Timmerbedrijf Van der Linde uit Sint Jansklooster is het juiste adres voor renovatie. Zowel bij particulieren als het bedrijfsleven in de Kop van Overijssel en de regio Zwolle, Kampen, Meppel en Steenwijk.
 
Wij hebben veel ervaring met renovatie van badkamer, keuken of andere onderdelen van de woning. Denk ook aan het vervangen van kunststof of houten kozijnen, dakreparatie, vloeren, gevelvernieuwing, trappen of ramen en deuren. Vaak is dat ook een goed moment voor deugdelijk veiligheidsbeslag.
 
Isolerenis
Bij renoveren is extra isoleren ook aan te raden. Zeker in deze tijd van stijgende energieprijzen verdient u die duurzame investeringen snel terug. Timmerbedrijf Van der Linde brengt bijvoorbeeld dakisolatie of muurisolatie aan. U zit er warm bij, terwijl u enthousiast wordt van de nieuwe energierekeningen.
 
Timmerbedrijf Van der Linde kiest altijd de beste oplossing. Opdrachten voeren we efficient uit, zodat u zo snel mogelijk van uw gerenoveerde ruimte geniet. Wij gebruiken de beste en duurzame bouwmaterialen, zodat u weer jaren vooruit kunt.

Social Media

Contact

Timmerbedrijf van der linde
Kloosterweg 43
8326 CB Sint Jansklooster

tel 06 - 2521 5007

info@timmerbedrijfvanderlinde.nl