Timmerbedrijf Van der Linde vakman voor kleine verbouwingen

Vanwege de crisis op de huizenmarkt kiezen veel huizenbezitters voor een verbouwing. In plaats van verhuizen realiseren ze nieuwe woonwensen in hun huidige woning. Ze willen een nieuwe badkamer of keuken. Of ze bouwen een serre of veranda. Ook herinrichten van de zolder, bijkeuken of garage is populair, zodat bijvoorbeeld een extra kantoor of slaapkamer ontstaat.
 
Timmerbedrijf Van der Linde uit Sint Jansklooster geeft graag advies over de mogelijkheden en voert desgewenst de klus uit. Voordat u het weet komen uw wensen uit. Samen met Timmerbedrijf Van der Linde realiseert u een droomkeuken of een prachtige badkamer.
 
Kantoorruimte
Wij hebben de afgelopen vijftien jaar veel ervaring opgedaan met kleine verbouwingen in woningen. Timmerbedrijf Van der Linde is actief in een brede regio, van Zwolle tot Steenwijk, van Meppel tot de Noordoostpolder en Harderwijk. Niet alleen verbouwingen in woningen nemen we voor onze rekening, ook werkt Timmerbedrijf Van der Linde veel voor het bedrijfsleven. Wij realiseren kantoorruimte of verbouwen bedrijfsruimtes. Dat doen we snel en vakkundig.
 
Maatwerk
Timmerbedrijf Van der Linde snapt dat het bedrijfsproces voor ondernemers heilig is. Wij werken daarom snel en houden de overlast binnen de perken. Desgewenst leveren of maken we zelf kantoormeubilair, zoals kasten en bureaus. Maatwerk is daarbij onze specialiteit. De afgelopen jaren heeft Timmerbedrijf Van der Linde bijvoorbeeld inloopkasten gemaakt op onmogelijk geachte locaties.
 
Timmerbedrijf Van der Linde levert zelf de bouwmaterialen. Die kopen we in tegen de beste voorwaarden en de juiste prijs. U heeft slechts een aanspreekpunt: Timmerbedrijf Van der Linde

Social Media

Contact

Timmerbedrijf van der linde
Kloosterweg 43
8326 CB Sint Jansklooster

tel 06 - 2521 5007

info@timmerbedrijfvanderlinde.nl